stanovanje P2

Večstanovanjski objekt »AMADEUS« se nahaja na najboljši lokaciji na obrobju samega mestnega jedra, Trg izgnancev 8B (nasproti Gimnazije Brežice), le nekaj korakov do vseh pomembnih institucij, športno-rekreacijskih terenov in trgovskih centrov v sklopu novega naselja »NAD VRBINO« in »VILLE LIVADE BREŽICE«.

Objekt ima skupno 8 energijsko varčnih stanovanj. Vsako posamezno stanovanje ima uporaben in prilagodljiv tloris. Parkiranje je predvideno pred objektom z dvema parkirnima mestoma na posamezno stanovanje.

Izpostavljamo ODLIČNO, DOSTOPNO in MIRNO LOKACIJO, s čudovitim pogledom na Vrbino. Neposredna okolica omogoča sprehode in druge aktivnosti v naravi ter kvalitetno preživljanje prostega časa. Stanovanja so individualno ogrevana, zasnovana pa so kot nizkoenergetska. Cena zajema v celoti zaključeno notranjost stanovanja in zunanjost objekta kot celote - gradnja po sistemu »na ključ«. V neposredni bližini so vrtec, šola, knjižnica, trgovine, bolnica, lekarna in pošta, nedaleč so tudi rekreacijske površine.

Objek je zaključen in pripravljen za takojšnji prevzem!

Vaše želje naj bodo na prvem mestu. Ko gre za udobje in kakovost Vašega življenja, ne sme biti ovir. V današnjem času naglice in prenapetega življenjskega ritma se boste z veseljem vračali v svoj dom.

IZBERITE KVALITETO. IZBERITE OBZORJE.
Ko vaše sanje zaživite v toplini novega doma
izdelava spletnih strani: ETREND
Telefon Telefon Telefon