hiša št. 3 - LOTUS

lokacija: Savska pot, Brežice
površina objekta: 170,2 m²
uporabna površina objekta: 136,66 m²
dodatna površina terase: 16,34 m²
dodatna površina nadstreška za vozila: 28,33 m²
površina zemljišča: 472 m²
pričetek izgradnje: november 2018


Novo NASELJE SAMOSTOJNIH HIŠ - ČATEŽ OB SAVI se nahaja le streljaj od največjega termalnega zdravilišča v Sloveniji Term Čatež, mesta Brežic in priključka na avtocesto Zagreb – Ljubljana.  Temelji na sodobnih materialih vrhunske gradnje, kakovostni izvedbi in tehnološki dovršenosti, kar daje nadstandarden nivo življenja. Naselje predstavljajo 4 individualne stanovanjske hiše z nadkritimi parkirnimi mesti, teraso ter lastnim dovozom na parcelo. 136,61 m² uporabne površine obsega pritličje in mansardo, nadstrešek za dve vozili meri komfortnih 29,35 m², zunanja nadkrita terasa meri dodatnih 16,34 m².

Vsaka hiša ima odlično lego in kvalitetno orientacijo, čudovita razporeditev objekta pa omogoča prijetno bivanje v vseh prostorih.

Poudarek je na energijsko varčni gradnji s sodobnimi materiali in najnižjim stroškom ogrevanja (predvideni strošek ogrevanja je do 400 EUR / letno – sanitarna voda in ogrevanje samega objekta), urejena bo celotna zunanjost z okolico in ograjo med objekti, vključno z vsemi priključki (elektrika, voda, optika in priklop na čistilno napravo). Prijetna okolica omogoča kvalitetno preživljanje prostega časa in aktivnosti v naravi. Objekt se bo ogreval s toplotno črpalko in je zasnovan kot nizkoenergetski. 

Cena zajema v celoti zaključeno notranjost in zunanjost – gradnja po sistemu »na ključ«. Z izgradnjo smo že pričeli, cenjenim strankam pa NUDIMO DRUGAČEN (INDIVIDUALEN) PRISTOP, kar pomeni, da se lahko aktivno vključite v gradnjo v času gradnje ter si izberete kaj in kako natančno želite imeti predvsem pa:

  • število in razporeditve prostorov, prav tako njihove dimenzije;
  • razporeditev kopalniških prostorov;

  • barve sten;

  • barve, obliko in število notranjih vrat;

  • stopniščne ograje;

  • talne in stenske obloge (parket, keramika, vinil, …);

  • ter vse ostalo, kar bo prispevalo k temu, da Vam bo vaš novi dom zares »pisan na kožo«,

vse skupaj pa seveda po vnaprej znani ceni.

Novo NASELJE SAMOSTOJNIH HIŠ - ČATEŽ OB SAVI se nahaja zraven NOVEGA NASELJA - NASELJE ČATEŽ, katerega smo zgradili, naselje pa sestavlja 18 vseljenih individualnih hiš. Objekti so se pokazali kot zelo zanesljivi in primerni za različne tipe ljudi. V naselju živijo družine z več otroki, pari, prav tako pa tudi posamezniki.

Vaše želje so vedno na prvem mestu. Ko gre za udobje in kakovost vašega življenja, ne sme biti ovir. V današnjem času naglice in prenapetega življenjskega ritma se boste z veseljem vračali v svoj dom. IZBERITE KVALITETO. IZBERITE OBZORJE.

Cena nepremičnine z vključenim DDV v višini 9,5% znaša 222.000 EUR. Pri nakupu ne plačujete posredniške provizije!

3-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 23-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 33-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 43-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 13-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 01234-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 11234-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 21234-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 31234-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 41234-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 51234-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 61234-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 71234-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 81234-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 91234-PZI-ARH-4 LUX-Obzorje- # 101234 Zazidalna situacija3 - pritličje3 - mansarda
Ko vaše sanje zaživite v toplini novega doma
izdelava spletnih strani: ETREND
Telefon Telefon Telefon