stanovanje 3MG

lokacija: Trg izgnancev, Brežice
skupna površina brez parkirišč: 127,12 m²
bivalna površina: 112,49 m²
površina terase: 14,63 m²
površina parkirišč: 27,00 m²
površina zemljišča: 396,00 m²
pričetek izgradnje: januar 2020

 
Novo naselje »luksuznih stanovanj NAD VRBINO« bo postavljeno na najboljši lokaciji obrobja samega mestnega jedra, na Trgu izgnancev (nasproti Gimnazije Brežice), le nekaj korakov do vseh pomembnih institucij, športno-rekreacijskih terenov in trgovskih centrov, na samem obrobju čudovite narave.
 
Pričenjamo z gradnjo štirih sodobnih tri-stanovanjskih energijsko varčnih objektov.

Vsako posamezno stanovanje je predvideno kot enoetažno (vsaka etaža je eno stanovanje), z uporabnim in prilagodljivim tlorisom. Parkiranje je predvideno pred objektom z dvema parkirnima mestoma na posamezno stanovanje, ki sta vključena v ceno. V nadaljnjih fazah so predvideni nadstreški za vozila, ki v ceno niso vključeni.

Izpostavljamo ODLIČNO in MIRNO LOKACIJO V NARAVI, s čudovitim pogledom na Vrbino, visoko stopnjo zasebnosti in možnostjo PRILAGODITVE TLORISA STANOVANJA POTREBAM IN ŽELJAM POSAMEZNIKOV.

Sama okolica omogoča kvalitetno preživljanje prostega časa in aktivnosti v naravi. Stanovanja bodo individualno ogrevana, zasnovana pa so kot nizkoenergetska. Cena zajema v celoti zaključeno notranjost stanovanja in zunanjost objekta kot celote - gradnja po sistemu »na ključ«, pri čemer je zaključena izvedba opredeljena v tehničnem opisu stanovanja.
 
Našim cenjenim strankam NUDIMO DRUGAČEN (INDIVIDUALEN) PRISTOP, kar pomeni, da se lahko aktivno vključite v potek gradnje ter si izberete, kaj in kako natančno želite imeti, predvsem pa:
  • število in razporeditve prostorov, prav tako v določenih pogojih tudi njihove dimenzije;
  • mikrorazporeditev kopalniških prostorov in kuhinj;
  • barve notranjih sten;
  • barve, obliko in število notranjih vrat;
  • talne in stenske obloge (parket, keramika, vinil, …);
  • ter vse ostalo, kar bo prispevalo k temu, da Vam bo vaše novo stanovanje resnično »pisano na kožo«,
vse skupaj pa seveda po vnaprej znani ceni.
 
Vaše želje naj bodo na prvem mestu. Ko gre za udobje in kakovost Vašega življenja, ne sme biti ovir. V današnjem času naglice in prenapetega življenjskega ritma se boste z veseljem vračali v svoj dom. IZBERITE KVALITETO. IZBERITE OBZORJE.
 
Pri nakupu ne plačujete posredniške provizije!
3MGGlobal_k2 objekt 3GlobalGlobal_v2_k2 objekt 3Global_v2Brezice_s2_01Brezice_s2_02Brezice_s2_03Brezice_s2_04Brezice_s2_05Brezice_s2_06Brezice_s2_07Brezice_s2_08Brezice_s2_09Brezice_s2_foto_01Brezice_s2_foto_02Brezice_s2_foto_03Brezice_s2_v1_foto_04
Ko vaše sanje zaživite v toplini novega doma
izdelava spletnih strani: ETREND
Telefon Telefon Telefon