Vprašali so nas

Ste konkurenčni ali dragi?
Danes je v poslu finančna konkurenčnost eden od ključnih pomenov. Vedno se trudimo biti konkurenčni. Že od nekdaj pa velja tudi rek, da »ima vsaka kvaliteta svojo ceno«. Glede na obseg in način izvedbe naših del smatramo, da smo za investitorja vedno najugodnejša rešitev, saj ni vedno vse zgolj v znesku »pod črto« ponudbe oz. predračuna, ampak tudi v pristopu k samemu delu, zanesljivosti izvedbe, kvaliteti vgrajenih materialov in številnih drugih pomembnih faktorjih, ki vplivajo na odločitev in tudi nek poslovni proces. Potrditev tega so tudi naše številne zadovoljne stranke in čudoviti realizirani projekti.

Gradbeništvo je zelo kompleksna dejavnost in investitorji velikokrat ponudnikov ne morejo primerjati na osnovi enakih skupnih imenovalcev, ampak zgolj po končni ceni in referencah. Velikokrat so ponudbeni popisi ponudnikov nedefinirani in nerazčlenjeni ali pa so določene faze predvidenih del »elegantno izpuščene«. Žal je tako, da so posledice sklepanja poslov in izvedbe pod takimi pogoji vidne, šele ko se prične z deli ali pa, v še slabšem primeru, celo ko so dela že zaključena in ni več možnosti vrnitve nazaj.

Nemalokrat našim investitorjem s svojimi predlogi in rešitvami ter racionalizacijo privarčujemo kar lepe vsote denarja. Opažamo, da je pri mnogih odločitvah to zelo pomemben dejavnik. Sicer pa je v svetu splošno znan pojem, da je najceneje velikokrat najdražje.
Ko vaše sanje zaživite v toplini novega doma
izdelava spletnih strani: ETREND
Telefon Telefon Telefon