stanovanje 2P

»VILLA LIVADA BREŽICE« je ena izmed najbolj atraktivnih in mikavnih arhitekturnih stvaritev na obrobju starega mestnega jedra Brežic, po mnenju strokovnjakov pa je arhitekturno edinstvena v Evropi. Letnico izgradnje ne premorejo niti na Zavodu za varstvo kulturne dediščine, pravijo pa, da se je le-ta pričela v zgodnjih letih 20. stoletja, saj naj bi v njej po pričevanjih leta 1896 prebivali družini sedlarja Černetiča in čevljarja Veršca.

Kot lastnik objekta smo želeli ohraniti spomin na bogato preteklost ter villo adaptirati, kar pa zaradi tehničnih zahtev, novih standardov in stanja samega objekta žal ni bilo izvedljivo. Posledično je bilo s strani Ministrstva za kulturo izdano Soglasje za raziskavo in odstranitev kulturne dediščine, kar pomeni, da bo villa ohranila sedanjo podobo, vendar bo iz temeljev v celoti na novo zgrajena (novogradnja).

Novozgrajena »VILLA LIVADA BREŽICE« bo stala na Trgu izgnancev 11 (nasproti Gimnazije Brežice), le nekaj korakov do vseh pomembnih institucij, športno-rekreacijskih terenov in trgovskih centrov, na samem obrobju čudovite narave. Objekt je zasnovan kot večstanovanjski, izvedena pa bodo 4 prostorna stanovanja (2 v pritličju ter 2 v nadstropju), strankam pa nudimo tudi možnost nakupa garažnega mesta.

Vsako posamezno stanovanje ima funkcionalno razporejen in uporaben tloris. Obe stanovanji v pritličju nudita možnost delne ureditve poslovnih prostorov (kabinet) v izmeri cca. 16 m², za potrebe opravljanja mirnejših dejavnosti. V tem primeru se za poslovni prostor lahko zagotovi ločen vhod. V zgornjih dveh stanovanjih se lahko dodatno izvedejo galerije (v stanovanju 1N do 46 m², v stanovanju 2N pa do 34 m²). Parkiranje je predvideno zraven objekta, z dvema parkirnima mestoma na posamezno stanovanje, ki sta vključena v ceno. V nadaljnjih fazah so predvideni nadstreški za vozila, ki v ceno niso vključeni.

Izpostavljamo ODLIČNO in MIRNO LOKACIJO V NARAVI, s čudovitim pogledom na Vrbino, visoko stopnjo zasebnosti in možnostjo PRILAGODITVE TLORISA STANOVANJA POTREBAM IN ŽELJAM POSAMEZNIKOV.

Sama okolica omogoča kvalitetno preživljanje prostega časa in aktivnosti v naravi. Stanovanja bodo individualno ogrevana, zasnovana pa so kot nizkoenergetska. Cena zajema v celoti zaključeno notranjost stanovanja in zunanjost objekta kot celote - gradnja po sistemu »na ključ«, pri čemer je zaključena izvedba opredeljena v tehničnem opisu stanovanja.
 
Našim cenjenim strankam NUDIMO DRUGAČEN (INDIVIDUALEN) PRISTOP, kar pomeni, da se lahko aktivno vključite v potek gradnje ter si izberete, kaj in kako natančno želite imeti, predvsem pa:
  • število in razporeditve prostorov, prav tako v določenih pogojih tudi njihove dimenzije;
  • mikrorazporeditev kopalniških prostorov in kuhinj;
  • barve notranjih sten;
  • barve, obliko in število notranjih vrat;
  • talne in stenske obloge (parket, keramika, vinil, …);
  • ter vse ostalo, kar bo prispevalo k temu, da Vam bo vaše novo stanovanje resnično »pisano na kožo«,
vse skupaj pa seveda po vnaprej znani ceni.
 
Vaše želje naj bodo na prvem mestu. Ko gre za udobje in kakovost Vašega življenja, ne sme biti ovir. V današnjem času naglice in prenapetega življenjskega ritma se boste z veseljem vračali v svoj dom. IZBERITE KVALITETO. IZBERITE OBZORJE.

Za več informacij pokličite na GSM +386 31 388 381
Ko vaše sanje zaživite v toplini novega doma
izdelava spletnih strani: ETREND
Telefon Telefon Telefon