stanovanje 2P

»VILLA LIVADA BRE┼ŻICE« je ena izmed najbolj atraktivnih in mikavnih arhitekturnih stvaritev na obrobju starega mestnega jedra Bre┼żic, po mnenju strokovnjakov pa je arhitekturno edinstvena v Evropi. Letnico izgradnje ne premorejo niti na Zavodu za varstvo kulturne dediš─Źine, pravijo pa, da se je le-ta pri─Źela v zgodnjih letih 20. stoletja, saj naj bi v njej po pri─Źevanjih leta 1896 prebivali dru┼żini sedlarja ─îerneti─Źa in ─Źevljarja Veršca.

Kot lastnik objekta smo ┼żeleli ohraniti spomin na bogato preteklost ter villo adaptirati, kar pa zaradi tehni─Źnih zahtev, novih standardov in stanja samega objekta ┼żal ni bilo izvedljivo. Posledi─Źno je bilo s strani Ministrstva za kulturo izdano Soglasje za raziskavo in odstranitev kulturne dediš─Źine, kar pomeni, da bo villa ohranila sedanjo podobo, vendar bo iz temeljev v celoti na novo zgrajena (novogradnja).

Novozgrajena »VILLA LIVADA BRE┼ŻICE« bo stala na Trgu izgnancev 11 (nasproti Gimnazije Bre┼żice), le nekaj korakov do vseh pomembnih institucij, športno-rekreacijskih terenov in trgovskih centrov, na samem obrobju ─Źudovite narave. Objekt je zasnovan kot ve─Źstanovanjski, izvedena pa bodo 4 prostorna stanovanja (2 v pritli─Źju ter 2 v nadstropju), strankam pa nudimo tudi mo┼żnost nakupa gara┼żnega mesta.

Vsako posamezno stanovanje ima funkcionalno razporejen in uporaben tloris. Obe stanovanji v pritli─Źju nudita mo┼żnost delne ureditve poslovnih prostorov (kabinet) v izmeri cca. 16 m², za potrebe opravljanja mirnejših dejavnosti. V tem primeru se za poslovni prostor lahko zagotovi lo─Źen vhod. V zgornjih dveh stanovanjih se lahko dodatno izvedejo galerije (v stanovanju 1N do 46 m², v stanovanju 2N pa do 34 m²). Parkiranje je predvideno zraven objekta, z dvema parkirnima mestoma na posamezno stanovanje, ki sta vklju─Źena v ceno. V nadaljnjih fazah so predvideni nadstreški za vozila, ki v ceno niso vklju─Źeni.

Izpostavljamo ODLI─îNO in MIRNO LOKACIJO V NARAVI, s ─Źudovitim pogledom na Vrbino, visoko stopnjo zasebnosti in mo┼żnostjo PRILAGODITVE TLORISA STANOVANJA POTREBAM IN ┼ŻELJAM POSAMEZNIKOV.

Sama okolica omogo─Źa kvalitetno pre┼żivljanje prostega ─Źasa in aktivnosti v naravi. Stanovanja bodo individualno ogrevana, zasnovana pa so kot nizkoenergetska. Cena zajema v celoti zaklju─Źeno notranjost stanovanja in zunanjost objekta kot celote - gradnja po sistemu »na klju─Ź«, pri ─Źemer je zaklju─Źena izvedba opredeljena v tehni─Źnem opisu stanovanja.
 
Našim cenjenim strankam NUDIMO DRUGA─îEN (INDIVIDUALEN) PRISTOP, kar pomeni, da se lahko aktivno vklju─Źite v potek gradnje ter si izberete, kaj in kako natan─Źno ┼żelite imeti, predvsem pa:
  • število in razporeditve prostorov, prav tako v dolo─Źenih pogojih tudi njihove dimenzije;
  • mikrorazporeditev kopalniških prostorov in kuhinj;
  • barve notranjih sten;
  • barve, obliko in število notranjih vrat;
  • talne in stenske obloge (parket, keramika, vinil, …);
  • ter vse ostalo, kar bo prispevalo k temu, da Vam bo vaše novo stanovanje resni─Źno »pisano na ko┼żo«,
vse skupaj pa seveda po vnaprej znani ceni.
 
Vaše ┼żelje naj bodo na prvem mestu. Ko gre za udobje in kakovost Vašega ┼żivljenja, ne sme biti ovir. V današnjem ─Źasu naglice in prenapetega ┼żivljenjskega ritma se boste z veseljem vra─Źali v svoj dom. IZBERITE KVALITETO. IZBERITE OBZORJE.

Za ve─Ź informacij pokli─Źite na GSM +386 31 388 381
Ko va┼íe sanje za┼żivite v toplini novega doma
izdelava spletnih strani: ETREND
Telefon Telefon Telefon