Detajli so pomembni

Keramičarska & kamnoseška dela

Na tem področju imamo dolgoletne izkušnje ter strokoven in pedanten kader, ki z veseljem poprime tudi za najbolj zahtevna dela in izzive. Razen funkcionalne vrednosti se na tem področju zadnja leta daje velik poudarek na kreativnosti in izvirnih idejah.

Poleg dela s kakovostnimi in preverjenimi materiali se redno poslužujemo tudi mnogih sodobnih sistemskih in tehničnih rešitev, saj sta kvaliteta in obstojnost izdelka poleg zadovoljstva vsake naše stranke za nas izredno pomembni.

Pri nas se vedno držimo enostavnega načela "DETAJLI SO POMEBNI". Po končanju del morajo biti, razen mamljivih vizualnih, urejeni tudi vsi funkcionalni in tehnični elementi neke zaključene celote. Ne pozabimo, da so prav te površine mnogokrat izpostavljene velikim obremenitvam, kot so nihanje temperatur, voda, agresivna čistila ... torej mnogim ekstremom in vplivom vsled naglih sprememb vremena ipd.

Nudimo Vam svetovanje in kompletno izvedbo keramičarskih ter kamnoseških del – stenske, talne in celo stropne obloge. Keramiko in kamen položimo strokovno in v dogovorjenem roku. Z veseljem bomo tudi Vam pomagali na poti do najboljše rešitve.

V okviru te dejavnosti Vam nudimo:
  • ustrezno pripravo podlage (npr. izravnave, izolacije …);
  • polaganje vseh vrst keramičnih in kamnitih ploščic;
  • polaganje različnih mozaikov, obrob in bordur ter drugih zaključkov;
  • svetovanje pri izbiri materialov, pripravi podlag, načinu polaganja;
  • fugiranje z različnimi epoksidnimi fugirnimi masami;
  • dobavo vseh vrst keramike, marmet in ostalih potrebnih materialov.
Ko vaše sanje zaživite v toplini novega doma
izdelava spletnih strani: ETREND
Telefon Telefon Telefon