Vrhunec opečne gradnje

POROTHERM DRYFIX® (Wienerberger)

Kadar investitorjem pojasnjujemo pomen kakovosti pri gradnji, lahko rečemo le, da trenutno  sistem POROTHERM DRYFIX predstavlja sam vrhunec opečne gradnje. Ljudje po navadi na začetku vsake investicije varčujejo pri tako imenovanih zidarskih delih in materialih, ne zavedajo pa se, da so ravno zidovi objekta tisti, ki v odstotkih predstavljajo zelo majhen del celotne investicije, namreč le-teh nikoli več ne moremo zamenjati.
 
Ker je za nas v Obzorju zadovoljstvo strank zelo pomembno, vedno radi ponudimo kakovostne materiale, kot je sistem POROTHERM DRYFIX. Jasno je, da živimo v hitrih časih, ko mora tudi sama gradnja potekati hitro in hkrati natančno, istočasno pa mora biti sorazmerno ugodna. Tudi kvaliteta objekta mora biti na maksimalnem nivoju, kar dosegamo s pravilnim pristopom, sistemsko izvedbo in tudi z uporabo "brušene" opeke. Natančna opeka in uporaba specialnega namenskega lepila namesto malte nam omogoča, da zidamo po novih standardih, stene pa so po gradnji bolj suhe, kompaktne in ravne.
 
S sistemom POROTHERM DRYFIX delamo že od samega začetka tega produkta na slovenskem trgu in čedalje manj segamo po zidarski žlici. Gradnja brez dodatne vlage omogoča takojšnje nadaljevanje del in s tem hitrejšo vselitev v Vaš novi dom. Ta način gradnje sledi ciljem trajnostne gradnje, ki je v končni fazi cenovno ugodna in tudi energijsko varčna.
 
Odločitev za gradnjo s POROTHERM DRYFIX sistemom je enostavna, če za Vašo gradnjo skrbi kvalitetno tehnično osebje iz nabora certificiranih izvajalcev za gradnjo po tem sistemu.
DFX (1)DFX (1)DFX (2)DFX (3)DFX (4)DFX (5)DFX (6)DFX (7)DFX (8)DFX (9)DFX (10)DFX (11)DFX (12)DFX (13)DFX (14)DFX (15)DFX (16)DFX (17)DFX (18)DFX (19)DFX (20)DFX (21)DFX (22)DFX (23)DFX (24)DFX (25)DFX (26)DFX (27)DFX (28)DFX (29)DFX (30)DFX (31)DFX (32)DFX (33)DFX (34)DFX (35)DFX (36)DFX (37)DFX (38)DFX (39)DFX (40)DFX (41)DFX (42)
Ko vaše sanje zaživite v toplini novega doma
izdelava spletnih strani: ETREND
Telefon Telefon Telefon