Trajnostna in zanesljiva odprava težav

Sanacijski & sušilni ometi

Poskrbimo za vsa specialna dela, sanacije vlažnih sten, poškodovanih ali preperelih ometov. Opravimo meritve, svetujemo, rešimo detajle in tehnologijo ter v celoti poskrbimo za kompletno strokovno izvedbo. Smo tudi pooblaščen in priporočen (referenčen) izvajalec različnih preverjenih proizvajalcev, zato so njihovi materiali na "našem repertoarju" v res veliki meri.

Različni specialni sanacijski in sušilni ometi na osnovi hidravličnih veziv z visoko vsebnostjo specialnih difuzijsko odprtih mikropor so primerni za obnovo ometov oz. sten, ki jih je poškodovala poplava ali kapilarna vlaga. Lahko pa tudi kot preventivna zaščita pri novogradnjah na z vlago in solmi obremenjenih področjih.

Takšne omete uporabljamo za sanacijo vseh vrst zidov (kot npr. notranji in zunanji osnovni omet, omet za podzidek (cokel), kletni omet, omet na kletnih obokih, različne manjše pozidave pri sanacijah, ...), ter za vse vrste zidov (opečne, kamnite, betonske, …). Sušilni ometi imajo funkcijo odvajanja vlage iz konstrukcije zidov preko povečanih por.

Če želite trajnostno in zanesljivo odpravo težav z vlažnimi in razpadajočimi ometi, se za nasvet obrnite na nas in Vam bomo na podlagi bogatih dolgoletnih izkušenj natančno podali pravo rešitev.
Ko vaše sanje zaživite v toplini novega doma
izdelava spletnih strani: ETREND
Telefon Telefon Telefon