Kaj pravijo naši naročniki?

Anica Turk Potočar, Bela Cerkev
Kljub vsem situacijam tekom gradnje, s katerimi smo se srečevali, vam sporočam, da smo bili zelo zadovoljni z vami.

Ko spremljamo druga gradbena podjetja, ki so in ki gradijo v naši bližini, se vidi razlika. Imate drugačno organizacijo in način gradnje, imate orodje in prave ljudi, vsaj ekipa, ki smo jo srečevali tekom gradnje naše hiške je to kazala, vsak dan. Vsa pohvala.

Obzorje, ostanite v gradbenem prostoru čim dlje.
Še veliko gradbenih projektov in uspehov vam želim.

Anica Turk Potočar
Sabina in Marko Plazar, Novo mesto
Zakaj Obzorje?
Zase vedno izbereva najboljše in mimo tega nisva šla niti pri gradnji hiše.
Do podjetja Obzorje sva prišla preko spleta. Ogledala sva si njihove reference in kmalu je sledilo srečanje. Že po uvodni komunikaciji sva vedela, da so v tem kar delajo dobro strokovno usposobljeni, da ekipo soustvarja široka skupina izurjenih delavcev, da to, kar delajo, delajo s srcem. In sva jim zaupala – od temeljev do zaključnih malenkosti pred vselitvijo. Ves čas gradnje so kreirali svojo dodano vrednost z neprecenljivimi nasveti in izkušnjami.

Da sva se odločila prav, potrjuje tudi dejstvo, da hiša kljub sodobni arhitekturi brez napuščev, z veliko steklenimi površinami in drugače zastavljenimi detajli nudi toplo, varno in prijetno bivanje.

Če sva izbrala midva, zakaj ne bi tudi vi?
Ekipa Obzorje, hvala!
Christian Kajtna, Dobova
Z izvajalcem OBZORJE sem bil izredno zadovoljen. Prilagodljivi, strokovni, vedno dovzeti za vsa vprašanja in rešitve.

Skratka - vrhunska ekipa, hvala! Priporočam vsem.
Mateja, Bizeljsko
Obzorje je podjetje, ki zelo kvalitetno opravlja svoje storitve: od svetovanja in gradnje do zadnjega detajla. Dela, ki so bila opravljena na mojem objektu, so bila izvedena v dogovorjenem času in po dogovorjeni ceni in seveda v pričakovani kvaliteti.
Če bi še enkrat izbirala, bi še enkrat izbrala. OBZORJE seveda.
Vesna Krejan, Boštanj
Zelo pozitivene izkušnje, se držijo rokov in strokovno izvedejo svoja dela.
Sebastijan Košar, Brestanica
Gradnja hiše s fanti iz Obzorja je hitra in enostavna. Vse, kar se dogovoriš, drži in kar je super, znajo ti svetovati, ko rabiš pomoč pri raznih detajlih, ko ne veš točno, kako in kaj. Največ mi je pomenilo to, da je bilo vse narejeno strokovno, po najnovejših standardih, kvalitetno ter v dogovorjenih rokih.
Stanislava M., Loke
Kolektiv OBZORJE moram iskreno pohvaliti za njihov trud in za res dobro organizacijo. Prevzeli so gradnjo od izkopa do vselitve in uresničili moje sanje v slabih šestih mesecih.
 
Ni bilo treba skrbeti za nobenega mojstra, če pride ali ne pride – oziroma kdaj naj pride. Znali so prisluhniti željam in s svojim svetovanjem dodati še tisto pikico na i, da je bilo zadovoljstvo popolno.
INO BREŽICE d.o.o., Kamilo Suša
Podjetje Obzorje je razen strokovnosti in organiziranosti tudi zelo kompletno, za današnje čase v gradbeništvu sodobno podjetje, kjer dobiš za normalno ceno zadovoljivo kakovost.
Če je potrebno, so pripravljeni in sposobni storitev opraviti v kratkem času (tudi v sobo in nedeljo), kar je za proizvodnjo podjetja, da ni moten proizvodni proces, velika prednost.
Družina iz hiše Maya, Savska pot 13
Ekonomist, športnik, najstnica in štirinožna psička si zaželijo novo hišo. Izkušnje z gradnjo so na nuli. Na spletu najdejo reklamo za idealno hiško. 13 je njihova srečna številka. Maya je lepo ime. V mesecu dni je pogodba podpisana. 5 daljših, nekaj krajših sestankov, en obisk notarja in tehničen prevzem.

Rezultat: dokumenti urejeni, želje izpolnjene, hiša prevzeta. V dobrem letu se preselijo in z nasmehom pričakajo vsak nov dan v zavetju svojega 'fancy' doma.
Tako se dela - hvala vsem .
R.M., Kostanjevica
Obzorje sem izbrala kot izvajalca za gradnjo stanovanjske hiše poleti 2014. Izvajalec je pristopil k delu odgovorno in dela zaključil v skladu z mojimi pričakovanji. Med gradnjo so predstavniki izvajalca podali tudi nekaj koristnih rešitev, tako da sem s končnim izdelkom zelo zadovoljna.
Delavci so bili pri svojem delu natančni, gradbišče je bilo ves čas urejeno. Svoje delo so opravili nemoteče za sosede, saj so skrbeli, da niso povzročali nepotrebnega hrupa. Všeč nam je bilo tudi, da nihče od delavcev ne uživa alkohola in da na gradbišču ni bilo preklinjanja ali prepiranja ter da niso delali ob nedeljah.
Andrej Golc, zGh, Sela pri Šentjerneju
Obzorje smo izbrali za izgradnjo hiše, takrat kot nam neznanega in ne najbližjega izvajalca, vendar smo nekako ocenili, da bi bilo to lahko dobro poslovno sodelovanje. Dogovor je bil novogradnja pod streho, ker pa so se v tej fazi izkazali kot zanesljivi in kvalitetni izvajalci, smo se postopoma dogovorili za izvedbo skorajda na ključ.
Delo je potekalo kontinuirano, so polni uporabnih idej in nasvetov (ki so nam bili v veliko pomoč), imajo svoje izvajalce za vsa gradbena, inštalaterska in vsa zaključna notranja ter zunanja dela. Priporočam.
SŽ- VIT d.o.o., Jurij Krošelj
Kar se tiče sodelovanja družbe SŽ – Vleka in tehnika z Obzorjem, lahko samo potrdim njihov slogan ZNAMO, HOČEMO in ZMOREMO, saj so vsi projekti, ki smo jih začeli, tudi realizirani v roku in zahtevani kvaliteti. Pravijo, da zidarji zamažejo »kot golobi«, kar pa v tem primeru ne drži, ker med delom, kakor tudi po izvršitvi dela, lahko opaziš le izvedeno delo, vse ostalo pa je tako, kot da niso bili prisotni.
Vsi dogovori, tudi pri kakšnih bolj kompliciranih projektih, so bili spoštovani in v redu izvedeni. Glede cene bo nekdo lahko rekel, da so visoke ali pa tudi ne, kakor kdo, vendar vse, kar smo se glede tega dogovorili, je na koncu tudi držalo. Radi delamo z Vami!
Marija in Rok iz Brežic.
Pri naši investiciji se je izkazalo, da ima slogan družbe Obzorje "ZNAMO, HOČEMO, ZMOREMO" prav tako trdne temelje, kakršne gradi. Malo je uspešnih, prodornih poslovnežev, ki ohranijo tako človeški pristop. Znajo tudi nesebično pomagati.
Mateja in Grega, Krško
Pri odločitvi glede izvajalca za najino hišo je pretehtalo spoznanje, da Obzorje dela vse – zgradi hišo do vselitve. Pri gradnji naše hiše se zelo trudijo, so strokovni, korektni in pedantni. Cena pa je kljub visoki kakovosti storitve normalna.
Družina Cvetkovič iz Brežic
OBZORJE nam je zgradilo stanovanjsko hišo od temeljev do zaključne fasade. Z njihovim delom in odnosom smo bili zelo zadovoljni. Moramo poudariti, da smo znali prisluhniti drug drugemu; OBZORJE je upoštevalo naše želje, mi pa smo z veseljem sprejeli njihove nasvete, priporočila in rešitve. Dobro sodelovanje med investitorjem in izvajalcem rodi dober rezultat. Mi smo z OBZORJEM dosegli odličen rezultat.
Marjetka P., Ljubljana
Pravijo, da je pojem kakovost zadovoljitev pričakovanj kupca. Fantje iz Obzorja res vedo, kaj delajo. Dogovorjena storitev je bila izvedena strokovno, v optimalnem času, visoko kakovostno in estetsko. Vse skupaj je bilo za nas precej "neboleče", brez posebnih priprav in pospravljanja za mojstri z naše strani. Popolnoma so se držali vseh dogovorov, cena pa je bila kljub kakovosti storitve sprejemljiva.
Družina Štojs, Jesenice/Dol.
Podjetje Obzorje je podjetje, kjer dobiš enostavno vse v kompletu, zaupnost, prisluh željam stranke, pomoč v stiski z idejami gradnje in svetovanje, ugodno ceno, seveda pa najpomembnejšo kakovostno in pravočasno izvedbo vseh del.
Team je izkušen, naučen, prilagodljiv, poln novih idej. Če se bi odločili za prenovo ali gradnjo hiše še enkrat, bi brez oklevanja zopet izbrali podjetje Obzorje. Zahvaljujemo se Teamu »Dominik, Darijan in Nihad« ter vsem delavcem za opravljen čudež pri rekonstrukciji naše stanovanjske hiše, kjer smo se srečevali z ogromno težavami zaradi neprilagodljivosti in strukture terena ter malomarnosti prejšnje gradnje.
Ines Vogrin, Jesenice na Dolenjskem
Dokler nisem začela sodelovati z družinskim podjetjem Obzorje, si nisem mislila, da obstaja podjetje, na katero po končanem sodelovanju ne bom imela nikakršnih pripomb, saj sem kot stranka zahtevna.

Ves njihov kolektiv – fantje na terenu, njihov vodja Nihad, Dominik in Darijan so se posvetili moji tipski hiši, mislili na vse podrobnosti, ki so jih arhitekti in projektanti pozabili.
Hiša je bila zgrajena natančno in hitro in ne smem pozabiti omeniti, da so vedno vse pospravili za sabo.

Če želite kakovost, najboljše rešitve za vaše želje, prijateljsko sodelovanje, najboljšo naložbo za vaš denar in prihodnost brez premislekov, izberite OBZORJE!
G.A., Novo mesto
Pred izborom izvajalca gradnje naše hiše sem si vzel čas za temeljit premislek, komu bom sploh zaupal ta, za nas zelo pomemben, življenjski projekt. Ko sem začel zbirati ponudbe in izbirati izvajalce sem, na začetku, predvsem gledal samo na ceno. Kmalu pa sem videl, da to ni ravno najboljši pristop ter da razen zgolj (vsaj na videz) ugodne skupne cene te investicije potrebujem predvsem kompletno oz. celotno storitev in vsekakor tudi zanesljivega ter strokovno usposobljenega izvajalca, ki mi bo pri gradnji znal tudi kaj svetovati in mi pomagal do kakovostne hiše, ki  bo dom moje družine. Zato sem od potencialnih izvajalcev zahteval tudi kratko prezentacijo tako podjetja kot tudi določenih detajlov in sistemov pri sami gradnji. Povprašal sem tudi po referencah. Bil sem resnično presenečen, ko sem opazil razlike že v samem pristopu ter tudi, koliko se kdo sploh spozna na samo gradnjo. Tako to danes gre, najprej se pogajaš, potem se dogovoriš za ceno in ... si praktično šele na začetku gradnje ... potrebno pa je priti do vselitve. Ni mi žal, da sem izbral podjetje Obzorje, saj so razen strokovnosti in organiziranosti tudi zelo kompletno sodobno podjetje. Resnično priporočam!
D. Blatnik, Čatež ob Savi
Preden sem kupil stanovanjsko hišo na Čatežu, sem živel v stanovanju. V tistem obdobju mi je bilo vseeno kdaj pridem domov, saj stanovanje ni bilo nič več kot to…. prostor kjer stanuješ. Leta 2010, sem se pri podjetju OBZORJE, odločil za nakup hiše na ključ in od takrat, se vsak dan, z veseljem vračam v svoj dom, saj je narejen po mojih željah in pričakovanjih.
Zoran Starc
Ja, sem zelo zadovoljen. Predvsem z kakovostjo in profesionalnem pristopom vseh vaših zaposlenih. Ekipa, ki dela pri meni je res zelo v redu. Vsem, ki so bili do sedaj na gradbišču gre velika pohvala. Vsem, ki pridejo delat k nam, se vsi domači potrudimo, da se počutijo kar se da v redu. Upam, da so tudi oni zadovoljni in da ni kakšnih pripomb. Prva dogovorjena faza gre počasi h koncu in upam, ter si želim, da bomo še sodelovali v bodoče.
Ko vaše sanje zaživite v toplini novega doma
izdelava spletnih strani: ETREND
Telefon Telefon Telefon