Svojevrsten pečat prostorov

Strojni ometi

V objektu ometi predstavljajo zaključni sloj obdelave sten in stopa, ki prostorom daje svojevrsten pečat. Bodisi gladki, zaribani ali celo rustikalni, vsak je po svoje zanimiv in prostor zaključuje v eno celoto.

Strojne omete izvajamo tako v novogradnjah kot tudi pri obnovah ali adaptacijah različnih objektov. V primerjavi s klasičnimi ometi (običajno dosti dražjimi) so strojni ometi vgrajeni hitreje in običajno v enem sloju, material pa je razporejen enakomerno oz. homogeno (vedno v istem razmerju ter po istem postopku), brez vpliva človeškega faktorja in narave na samo sestavo. Prav zaradi tega so lahko le strojni ometi konstantno enake kvalitete materiala po vseh površinah objekta.

Napake, narejene pri izdelavi strojnih ometov, se naknadno težko popravijo, ostajajo vidne in se lahko v nadaljevanju gradnje še dodatno poudarijo (npr.: ob namestitvi zaključnih letev parketa ali obrobe oz. cokla keramike, ob montaži podbojev notranjih vrat, ob montaži električnih vtičnic in stikal, postavitev pohištva ob stenah …). Kakovost izdelave strojnih ometov je vidna na vsakem koraku in vas bo spremljala skozi ves čas bivanja v objektu, zato je zelo pomembno, da se odločite za kakovostnega izvajalca.

Vsekakor se pri nas zavedamo, da je izbira primernega materiala pri izdelavi dobrih strojnih ometov eden izmed najpomembnejših faktorjev. Nikakor pa se tudi tu ne sme spregledati velika pomena usposobljenosti in pedantnosti samih mojstrov, za kar smo pri nas že zdavnaj poskrbeli. Tudi na tem področju nas odlikujeta vrhunskost in neprestano napredovanje, kar so se prepričale že mnoge zadovoljne stranke.

Nudimo izvedbo več vrst strojnih ometov:
  • apneno-mavčno-cementni strojni ometi;
  • apneno-cementi strojni ometi;
  • sanacijski strojni ometi;
  • apneno-mavčni strojni ometi;
  • toplotno-izolacijski strojni ometi, …
STO (1)STO (2)STO (3)STO (4)STO (5)STO (6)STO (7)STO (8)STO (9)STO (10)STO (11)STO (12)STO (13)STO (14)STO (15)STO (16)STO (17)STO (18)STO (19)STO (20)STO (21)STO (22)STO (23)STO (24)STO (25)STO (26)STO (27)STO (28)STO (29)STO (30)STO (31)STO (32)STO (33)
Ko vaše sanje zaživite v toplini novega doma
izdelava spletnih strani: ETREND
Telefon Telefon Telefon