Ste pripravljeni na nove izzive?

zaposlitev

Iščete zaposlitev?


Mi verjamemo v svoje delo in z uporabo sodobnih metod stremimo k cilju "ponuditi nekaj več". Radi prisluhnemo potrebam cenjenih strank, naša kolegialnost in nesebičnost pa stremi k skupni sestavljanki, za katero vsak prispeva svoj košček odličnosti.

Zavedamo se, da so za današnji uspeh potrebni predvsem volja, visoka mera inovativnosti in iznajdljivosti ter kakovostna izvedba.
 

Kakšen je naš odnos do zaposlenih?

Vodstveni kadri vodijo zaposlene ljudi preprosto in s prijateljsko podporo, podkrepljeno z nasveti v obliki primerov in ne z ukazi ali odredbami. Na zaposlene gledamo kot na največji zaklad našega podjetja.

Odgovornost za doseganje kvalitete poslovanja ima vsak zaposlen. Zato mora na delovnem mestu zagotoviti kvalitetno izvedbo svojega dela. Pri tem mora upoštevati, da so vsi delovni procesi povezani in da pri opravljanju svojega dela tudi sodeluje z ostalimi sodelavci.
 

Si želite nove službe?

Vas mikajo nove izkušnje in dinamičen delovnik ter tudi dober zaslužek? Ste pripravljeni na nove izzive, ste ambiciozni, samoiniciativni in vidite prihodnost v sodobnem podjetju?

Pošljite nam svojo ponudbo ter življenjepis, v kolikor ste začutili, da bi lahko s svojimi potenciali prispevali k naši skupni rasti.       

Vašo ponudbo lahko oddate tukaj.
Ko vaše sanje zaživite v toplini novega doma
izdelava spletnih strani: ETREND
Telefon Telefon Telefon