Brez nepotrebnih dodatnih posrednikov

Zakaj pri Obzorju dobite vse na enem mestu

Danes več nihče, ki trezno razmišlja, pri gradnji ni pripravljen plačevati nepotrebnih dodatnih posrednikov, ampak si želi hitro, ugodno in kakovostno storitev. Če malo bolje premislite, je nelogično, da lahko nekdo, ki je posrednik, na katerem koli področju konkurira direktnemu kompletnemu izvajalcu.

Ravno zaradi tega se pri nas dobro zavedamo, kako pomembno je že samo začetno sodelovanje med naročnikom in izvajalcem del, po možnosti že v fazi idejne rešitve. Zaradi tega Vam kot naročniku skladno z Vašimi željami po konkurenčni ceni ponujamo optimalno zasnovo (EUR/m² objekta).
Naše storitve delimo na gradbena in obrtniška dela. Ker pa se pri vsaki gradnji ti dve področji redno prepletata in nadgrajujeta, smo pri OBZORJU skozi leta delovanja poskrbeli za razvoj ter pridobivanje, opremljanje in usposabljanje primernih kadrov na obeh področjih. Mnogi bi temu podvigu rekli draga pot, saj je, vsaj na prvi pogled, bistveno enostavneje in ceneje najeti kooperanta, ki bo opravil določen del posla, kot pa delo izvesti kot inženiring.

Pri nas se s to trditvijo ne strinjamo. Glede na dejstvo, da gradimo individualno in ne kot izvajalec javnih naročil ipd., smo že ob začetkih našega podjetja, ko smo bili le izvajalec grobih oz. gradbenih del, hitro ugotovili številne pomanjkljivosti takega načina dela. Vsi pa smo vsakodnevno tudi priča mnogim neuspešnim kombinacijam pod pojmom »inženiring«. Gradbeništvo in z njim povezane dejavnosti niso trgovina, ampak zahtevajo tako veliko angažiranost in strokovnost izvajalca kot tudi zanesljivost izvedbe detajlov – vse, kar nam ni tuje. 

Stranka, ki se odloča za gradnjo, si vsekakor želi kakovostno izvedbo in ne obremenjujoč potek del. Prav tako nekomu, ki bo gradil svojo hišo ali kaj podobnega, poleg tega, da je investitor, ne treba biti še koordinator, nadzornik ali glavni inženir na gradbišču. Splošno je znano tudi dejstvo, da »mojster za mojstrom vedno najde napake« in neredko je tudi, da si naslednji izvajalci na tak način skušajo v očeh strank oz. investitorjev dodatno dvigniti vrednost.

Ker smo kot izvajalec v praksi že neštetokrat okusili tudi neljubo situacijo, ko je potrebno za nekom popravljati, smo se odločili, da našim strankam omogočimo, da vse, kar si želijo pri realizaciji kakršne koli gradnje, lahko dobijo izključno in neposredno na enem mestu – pri nas.
Za vsa gradbena in obrtniška dela izdelamo tudi popis predvidenih del, saj se na tak način lažje izvede ocena investicije zaradi lažje predstave o višini Vaše investicije in določanju prioritet, kreiranju finančne plati investicije ipd. Popis del je najlažje in najzanesljivejše narediti na osnovi že definiranega projekta s strani arhitekta, ki je skupek posameznih vrst del iz gradbene in obrtniške stroke. Osnovni namen vsakega projekta naj bi bil prikazati naročniku oz. investitorju čim bolj definirano predvideno izvedbo ter posledično tudi vseh stroškov posamezne investicije.
Pri manjših poslih, kot so samo določena zaključna dela ali npr. obnove oz. adaptacije, za katere kot investitor nimate projekta ali popisa del, opravimo ogled in predhodne izmere na terenu ter upoštevamo Vaše želje. Po potrebi lahko tudi svetujemo ali pomagamo pri iskanju najoptimalnejše opcije izvedbe. Na osnovi vseh teh podatkov po dogovoru naredimo lastni kompletni popis predvidenih del in posledično tudi ponudbo z oceno investicije.

Vse ostale podrobnosti pa uskladimo pred podpisom pogodbe in pričetkom izvedbe. Na ta način kot naša stranka vedno veste, pri čem ste in kaj boste dobili za svoj denar.

GRADBENA DELA

Že vrsto let z lastno ekipo gradimo za Vas naročnike – kompletno, strokovno, kvalitetno ter v dogovorjenem roku izvajamo vsa gradbena dela.
H gradbenim delom spadajo: različna rušitvena dela, zemeljska dela, tesarska dela, betonska in AB dela, zidarska dela, zunanja ureditev (tlakovanje, urejanje dvorišč, okolic in dostopnih poti …).
Gradbena dela vsekakor zajemajo tudi različne rekonstrukcije, adaptacije, sanacije in prenove stanovanjskih in nestanovanjskih objektov (hiš, poslovnih, proizvodnih in gospodarskih objektov …).

OBRTNIŠKA DELA

Poleg gradbenih izvajamo tudi vsa obrtniška dela, kot so večja ali manjša zaključna in ročna dela. Pred izvedbo lahko vsako delo do podrobnosti definiramo ter tudi določimo primerno tehnologijo in materiale za izvedbo. Pred izvedbo del lahko tudi svetujemo in predlagamo morebitne izboljšave pri sami izvedbi, saj sta nam dobra rešitev in zadovoljstvo stranke vedno na prvem mestu.

Obrtniška dela vključujejo: krovska in kleparska dela, fasaderska dela, keramičarska  in kamnoseška dela, suhomontažna in slikopleskarska dela, tlakarska dela (polaganje parketov, laminatov in drugih različnih zaključnih oblog), razna ključavničarska dela, mizarska dela, steklarska dela, inštalacije …
Ko vaše sanje zaživite v toplini novega doma
izdelava spletnih strani: ETREND
Telefon Telefon Telefon